Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

(P) Vitality Club din cadrul Ramada Plaza Bucharest întâmpină luna mai cu două motive de sărbătoare: începerea sezonului estival și 10 ani de Vitality Club

Vitality Club devine locația ideală a zilelor însorite și întâmpină vara cu o mulțime de surprize special pregătite pentru tine! Ești pregătit să începi sezonul estival cu momente de relaxare?

Articol susținut de Ramada Plaza Bucharest

De 1 Mai se deschide oficial sezonul estival într-un mod cu totul special. Cu grătarul pregătit în grădina piscinei exterioare, Vitality Club transformă această zi într-o ocazie de neuitat, unde tradiția și starea de bine sunt în centrul atenției. Ca experiența să fie completă, barul și zona de relaxare din cadrul grădinii îi așteaptă pe toți cei care vor să se bucure din plin de această zi.

Ai ocazia să te bucuri de câteva clipe de relaxare, însoțite de o ofertă special concepută pentru a-ți aduce bucurie și satisfacție. Savurează un meniu cu specific românesc, care include tradiționalii mici și porția de cartofi prăjiți, gustul zilei de 1 Mai fiind perfect completat de o bere răcoritoare din partea casei. Dacă nu ești membru Vitality Club și vrei să petreci în mod autentic, poți lua parte la relaxare prin achiziționarea unei intrări One Day Pass la prețul de 39 de Euro / persoană.

Iar pe 10 Mai, Vitality Club împlinește 10 ani de când și-a deschis porțile, devenind o oază de relaxare în nordul Bucureștiului. Prin urmare, doar în această zi de sărbătoare, toți oaspeții care doresc să se bucure de facilitățile clubului pot beneficia de 10% discount la o varietate de servicii, care se poate cumula cu toate celelalte oferte disponibile:

●      Toate tipurile de abonamente (Full Time și Day Time): alege abonamentul care se potrivește cel mai bine nevoilor și programului tău.

●      Masaje pentru relaxare și revigorare: răsfață-te cu o sesiune de masaj personalizat, care te va elibera de stres și îți va revitaliza întregul corp.

●      Intrare vară cu acces la toate facilitățile, inclusiv la piscină, pentru toți cei care vor să se bucure de căldură şi să se răsfețe cu câteva momente de relaxare.

●      Sesiuni individuale sau pachete de 10 sesiuni de personal training: alături de un antrenor personal, ești mai aproape de atingerea obiectivelor tale de fitness pentru #SummerBody.

Află mai multe informații despre opțiunile oferite și rezervări la numărul de telefon 021 549 2252 sau printr-un mail la adresa office@vitalityclub.ro.

Pe lângă evenimentele de la Vitality, în fiecare miercuri seara, începând cu ora 19, la Ramada Plaza are loc Seara Românească în cadrul restaurantului La Parc, unde ai posibilitatea să descoperi savoarea preparatelor autentice. Este ocazia perfectă pentru a petrece mai mult timp alături de cei dragi, degustând un meniu tradițional.

Indiferent de preferințele tale, vei putea să-ți dedici mai mult timp ție într-un cadru în care confortul și eleganța sunt pe primul loc!

Mai multe informații și rezervări în cadrul restaurantului La Parc se pot obține la numărul de telefon 021 549 2545.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE