Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Cazare inedită în spații emblematice. Utilizatorii platformei Airbnb se pot caza în clădiri din filme, dar și în muzee

Cea mai nouă opțiune oferită de Airbnb le permite utilizatorilor să se cazeze la unele dintre cele mai cunoscute clădiri. Ei pot locui în casa plutitoare din filmul de animație ”Deasupra tuturor”, în conacul impresionant din pelicula ”X-Men”, sau chiar într-o cameră special amenajată în Muzeul Orsay din Paris, în timpul Jocurilor Olimpice. 

Copiii își pot convinge părinții să petreacă împreună câteva zile în casa lui Carl, din filmul de animație „Deasupra tuturor”.  Pentru a crea senzația că plutește, îndrăgita casă aflată în New Mexico este suspendată 15 metri în aer cu ajutorul unei macarale. Mai mult, este decorată cu 8 mii de baloane. 

Conacul X-Men, situat în apropiere de New York, transpune în realitate toate elementele din cunoscutele benzi desenate și creează o iluzie optică pentru oaspeți. Întreaga casă este pictată manual, iar desenele de pe pereți au fost făcute cu 350 de markere speciale. 

O noapte în muzeul Ferrari din Maranello

Pasionații de curse se pot caza în muzeul Ferrari din Maranello, Italia, înainte de a participa la o cursă alături de Marc Gené (Hene cu accent pe ultimul e). Compania a creat un dormitor cu un pat în culoarea roșu-Ferrari, înconjurat de mai multe mașini sport. 

Și pentru că Jocurile Olimpice sunt aproape, clienții norocoși vor putea petrece o noapte în celebrul Muzeu Orsay din Paris. Un dormitor a fost amenjat în fața emblematicului ceas al muzeului, cu vedere spre oraș. Airbnb a colaborat cu designerul torței Olimpice, pentru amenajarea întregii camere din interiorul muzeului. 

Casa emblematică „Purple Rain” a lui Prince, din Minneapolis, poate fi închiriată de clienți, însă doar pe baza de invitație. Cei norocoși vor putea petrece o noapte în casa lui Prince și vor asculta, în premieră, o selecție de piese, care vor fi lansate cu ocazia aniversării a 45 de ani de când a fost scos pe piață albumul Purple Rain.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE