Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

(P) POLIJobs. SEGULA Technologies, lider în domeniul ingineriei și inovației la nivel global, îți oferă oportunitatea să dai un nou sens carierei tale

Accelerează-ți cariera cu un grup de inginerie global în plină creștere! SEGULA Technologies este un grup de inginerie global, care servește competitivitatea tuturor sectoarelor industriale majore: auto, aeronautică, energie, feroviar, naval, științe ale vieții și telecomunicații.

Având prezență în peste 30 de țări și 140 de birouri la nivel mondial, Grupul favorizează o relație strânsă cu clienții săi datorită competențelor celor 13.000 de angajați.

Ca lider în domeniul ingineriei și inovației la nivel global, SEGULA Technologies realizează proiecte de mare amploare, de la cercetare la industrializare și producție.

La SEGULA, vei lucra la proiecte interesante și vei ajuta la modelarea viitorului ca parte a unei companii unde inovația merge mână în mână cu ingineria. Fabrica viitorului, noi forme de mobilitate, energii regenerabile, hidrogen, securitate cibernetică și inteligență artificială fac toate parte din viața de zi cu zi a personalului nostru ingenios - deci de ce nu și a ta? Fie că este aproape de tine sau la celălalt capăt al lumii, la SEGULA Technologies vei găsi oportunitatea care îi va da un nou sens carierei tale!

Cum arată jobul și angajatul viitorului în domeniul/industria în care activați?

Inginerul de mâine va fi unul augmentat, adică va fi la curent cu tehnologia și capabil să-și îmbunătățească activitatea datorită tehnologiei. De asemenea, va avea o prezență internațională, colaborând cu echipe din toată lumea, va fi conștient și angajat în fața provocărilor sociale globale, sub umbrela responsabilității sociale corporative (CSR).

Care este perspectiva companiei asupra modului în care tehnologia schimbă piața muncii din România?

Domeniul ingineriei se află într-o continuă schimbare, confruntându-se cu numeroase provocări, nu în ultimul rând aceea a tehnologiei. Ne întrebăm dacă profesia de inginer va rămâne neschimbată în următorii zece ani, sau dacă este azi așa cum era acum un deceniu? Discuțiile despre provocările tehnologice pun în prim plan inteligența artificială (IA), a cărei influență tot mai mare este indiscutabilă și generează dezbateri pe teme variate. Emergența Chat Gpt reprezintă o altă provocare, promițând să revoluționeze domeniul ingineriei în viitorul apropiat. Acestea sunt provocările reale cu care se confruntă inginerii în prezent și în viitor. Cu câțiva ani în urmă, Industria 4.0 era subiectul principal de discuție, marcând debutul digitalizării și îmbunătățirii proceselor. De asemenea, au fost aduse în discuție realitatea virtuală și augmentată, constituind prima mare provocare pentru ingineri.

Într-o eră dominată de digitalizare, SEGULA Technologies are convingerea că, în acelasi timp cu avansurile tehnologice, resursa umană rămâne componenta vitală a forței de muncă. Creativitatea și inovația umană sunt cele care aduc cea mai mare valoare adăugată a pieței muncii, atât la nivel național, cât și global. Prin urmare, tehnologia este văzută nu doar ca un instrument de eficientizare, ci și ca un facilitator al colaborării și inovației umane.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE