Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Marcel Ciolacu insistă pentru păstrarea lui Sorin Grindeanu în viitorul Guvern

Marcel Ciolacu insistă pentru păstrarea lui Sorin Grindeanu în Guvern, nu neapărat pentru păstrarea portofoliului de la Ministerul Transporturilor.

Liderul social-democrat a fost întrebat dacă va insista pentru ca PSD să păstreze portofoliul de la Ministerul Transporturilor şi după rotaţia premierilor, având în vedere că a spus deseori că ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, ar trebui să aibă continuitate.

"Nu. Voi insista să îl păstrez pe Sorin Grindeanu", a spus Ciolacu.

Ce spune liderul PSD despre Mihai Tudose

În ce priveşte prezenţa în viitorul Guvern a lui Mihai Tudose, Ciolacu a menţionat: "O să discutăm. Mihai Tudose, în primul rând, a fost prim-ministru al României, are capacitatea de a vedea economic şi administrativ întreg tabloul.

Câteodată să intri într-un minister este şi o decizie personală şi iei în calcul anumite lucruri personale".

De altfel, în trecut, liderul PSD a apreciat că ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, este unul dintre cei mai performaţi miniştri ai actualului cabinet.

„Şi domnul Sorin Grindeanu nu a avut nicio reţinere, deşi a fost premier, să meargă ministru al Transporturilor, din punctul meu de vedere, unul dintre cei mai performanţi miniştri ai actualului guvern şi mi-aş dori să găsesc...”, a declarat Marcel Ciolacu.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE