Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Imaginea unui prinț zâmbitor. Louis a fost fotografiat de mama lui, Prințesa Catherine, pentru a marca aniversarea de șase ani a băiatului

Așa cum s-a mai întâmplat, de ziua lui de naștere, Prințesa Catherine l-a fotografiat pe mezinul familiei, pe Louis, al patrulea în ordinea succesiunii la tronul britanic. Fotografia a fost făcută de curând la Windsor și – se înțelege – nu a fost deloc editată, scrie BBC.

Prințul Louis a împlinit șase ani, iar mama lui l-a fotografiat din nou

Într-o cămașă cu pătrățele, cu obrajii roșii și un zâmbet larg, așa arată micul prinț în imaginea surprinsă de mama lui, diagnosticată cu cancer nu cu mult timp în urmă.

Dacă anul trecut, Louis era plimbat cu roaba de ziua lui de naștere și părea că are parte de cea mai mare distracție din lume, anul acesta el apare întins pe o pătură, desculț pe iarbă.

Și anul trecut, tot de ziua lui:

Palatul Kensington a dat asigurări că imaginea nu a fost în niciun fel modificată, spre deosebire de fotografia publicată de Ziua Mamei care a stârnit controverse în spațiul public și care a și fost retrasă.

Mai mult decât atât, poza cu sărbătoritul pare să aibă o semnificație apare, în contextul în care mama lui face tratament împotriva cancerului. Imaginea de ziua Prințului Louis ar fi fost publicată în semn de mulțumire pentru toate mesajele și încurajările pe care fanii regali britanici și oameni din întreaga lume le-au transmis și le transmit Prințesei de Wales în tot acest timp.

Fotografia lui Louis a fost făcută la Windsor în „ultimele zile” de către mama lui, transmite palatul, potrivit BBC.

Pasiunea Ducesei de Cambridge pentru fotografie a început odată cu nașterea copiilor ei, scrie presa internațională. Și, susțin unii experți în regalitate, chiar se pricepe. Evident, din câte se observă, nici nu a vrut să își lase hobby-ul deoparte în această perioadă a tratamentului. În ianuarie, soția Prințului William a suferit o intervenție chirurgicală abdominală, iar testele ulterioare au dus la diagnosticul de cancer.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE