Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Foști consilieri ai lui George W. Bush, Mitt Romney și John McCain au semnat o scrisoare prin care își anunță sprijinul pentru Kamala Harris

Peste 200 de persoane care au lucrat anterior pentru președintele George W. Bush și pentru senatorii Mitt Romney și John McCain au semnat o scrisoare de susținere a vicepreședintelui Kamala Harris, anunță publicația The New York Times.

Mulți dintre cei mai importanți semnatari, inclusiv un fost șef de cabinet, un director legislativ și un director adjunct de campanie pentru John McCain (fost candidat republican la alegerile prezidențiale), au semnat o scrisoare de susținere a președintelui Biden în alegerile din 2020. Alții lucrează pentru organizații precum The Bulwark și Lincoln Project, care se opun conducerii Partidului Republican de către fostul președinte Donald J. Trump.

Mitt Romney (fost candidat republican la alegerile prezidențiale), George W. Bush și alți republicani de profil au lipsit de la convenția de nominalizare a partidului de luna trecută.

„Avem o mulțime de dezacorduri oneste, ideologice cu vicepreședintele Harris și cu guvernatorul Walz”, se arată în scrisoare. „Era de așteptat. Cu toate acestea, alternativa este pur și simplu nesustenabilă.”

Printre semnatari se numără Mark Salter, fost șef de cabinet al lui McCain; Joe Donoghue, fost director legislativ al senatorului; Reed Galen, directorul adjunct de campanie al acestuia și co-fondator al Lincoln Project; Mike Murphy, fost strateg de campanie al lui McCain; Jean Becker, șef de cabinet al lui George H.W. Bush; și Jim Swift, editor senior al The Bulwark.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE