Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Electric Castle 2024. Peste 60.000 de oameni s-au bucurat de spectacolele oferite de Bring me the Horizon și Shaquille O'Neal

Distracția a continuat la Electric Castle și în a treia zi. Mult-așteptata trupă rock britanică Bring me the Horizon nu și-a dezamăgit fanii, dar nici Shaquille O'Neal, din postura de DJ nu a fost mai prejos. De altfel, fostul baschetbalist, cunoscut și ca DJ Diesel, a îndeplinit visul mai multor copii, veniți la festival special pentru el. În total, peste 60 de mii de persoane au petrecut a treia noapte albă pe domeniul Banffy, la Electric Castle.

După lăsarea întunericului, pe scena principală de la Electric Castle și-a făcut apariția trupa britanică Bring me the Horizon. Un show impresionant cu lumini și efecte speciale a adus publicului o experiență memorabilă.

Reporter: De unde ai venit?

Fan: Din Croația.

Reporter: Cum ți se pare concertul?

Fan: Îmi place foarte mult. Îi ascult de când eram adolescentă, îmi place foarte mult să-i ascult live.

Reporter: Pentru cei care ascultă muzică rock, trupa este una reprezentativă?

Fan: Pentru mine și pentru cei pe care-i cunosc, cu siguranță. Și poți vedea cât de multă lume este acum la concertul lor, cred că asta spune totul.

Reporter: Cum e energia?

Maximă, e prima oară când vin la un concert rock, e extraordinar de awesome.

Reporter: Îi ascultați, sunteți fan?

Fan: E prima oară când vin la ei, mă impresionează.

Reporter: Pentru un ascultător de rock, cum sunt?

Fan: Excepționali. Au bass, au tot ce trebuie.

La un moment dat solistul trupei a invitat un fan pe scena. Acesta a uimit cu interpretarea sa.

În același timp, la o altă scenă din festival, fostul star din baschet, Shaquille O'Neal, a făcut fericiți mai mulți copii și i-a lăsat să se distreze chiar la pupitrul său de DJ.  

Mult îndrăgitul baschetbalist este cunoscut și sub pseudonimul DJ Diesel, dar în continuare cariera sa de sportiv este remarcată de toți cei pasionați de baschet. Chiar în timp ce răspundea întrebărilor jurnaliștilor, a îndeplinit visul unui copil

Shaquille O'Neal (DJ Diesel): Mesajul meu pentru noua generație este să se distreze.

Pe lângă varietatea muzicală, Electric Castle este un festival ce convinge deja de 10 ani tinerii să revină. Cea de-a 3 seară de festival a adus la un loc aproximativ 60.000 de participanți.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE