Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Dinamo - FCSB 0-2. În Clasicul României, „Câinii” au șapte eșecuri la rând în fața marii rivale, toate în campionat

Etapa cu numărul 13 din Liga 1 a fost cu ghinion pentru Dinamo, care a pierdut cu 0-2 „Eternul derby” cu FCSB, chiar pe teren propriu, în fața a peste 45.000 de spectatori. „Roș-albaștrii” au deschis scorul după 26 de minute de joc, prin foarfeca spectaculoasă a lui Bîrligea.

Dinamo - FCSB 0-2

În prelungirile primei reprize, Miculescu a rămas singur cu portarul Golubovic, care a intervenit excelent. În partea secundă, ambele echipe au jucat precaut, iar singura reușită a venit în minutul 90+3, când Musi a stabilit scorul final, după ce defensiva dinamovistă a fost prinsă pe picior greșit.

Astfel, pentru Dinamo, aceasta a fost prima înfrângere suferită pe tren propriu din acest sezon, în campionat, iar FCSB face schimb de locuri cu marea rivală în clasament, după un start slab de sezon.

  • Echipele de start:
  • Dinamo: Golubovic – Sivis, Boateng, Homawoo, Opruț – Olsen, Gnahore, Cîrjan – Milanov, Selmani, Politic. Rezerve: Roșca – Licsandru, Soro, Abdallah, Neagu, Bani, Patriche, Caragea, Luna, Mărginean, Costin
  • FCSB: Târnovanu – Crețu, M. Popescu, Dawa, Radunovic – Miculescu, Șut, Olaru – Băluță, Bîrligea, Oct. Popescu. Rezerve: Vlad – Panțîru, Ștefănescu, Edjouma, Popa, Chiricheș, Baeten, Pantea, Musi, Ngezana, Alhassan, Luis Phelipe

Ultima dată când Dinamo a învins-o pe FCSB în campionat a fost pe 16 februarie 2020, când a fost 2-1 pe Arena Națională. De atunci, FCSB a câștigat celelalte șapte partide, inclusiv un 6-0, pe 12 septembrie 2021.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE