Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Ce spune Sebastian Stan despre Trump, pe care-l interpretează în ”The Apprentice”: De ce se simte atât de amenințat?

Actorul Sebastian Stan, care îl interpretează pe candidatul republican la Casa Albă în ”The Apprentice”/„Ucenicul”, spune că Donald Trump nu ar trebui să se simtă amenințat de acest film. Este prima reacție a actorului de origine română, după ce Trump i-a numit pe cei implicați în filmul despre viața sa „gunoaie umane”. Pelicula, care ar reprezinta o lovitură de imagine pentru miliardarul american, a apărut în cinematografele din Statele Unite cu trei săptămâni înaintea alegerilor.

”The Apprentice”, filmul despre Donald Trump, în cinematografele din SUA. O să aibă premiera și în România

Sebastian Stan îl interpretează pe Donald Trump, în anii '80, când miliardarul american apelează la un avocat influent care să îl ajute să își atingă țelurile.

Echipa de campanie a lui Trump a încercat să oprească difuzarea filmului. Fără succes, însă. Pe o rețea de socializare, magnatul a scris că pelicula este „o lovitură ieftină și dezgustătoare” și i-a numit pe toți cei implicați „gunoaie umane”.

Sebastian Stan, actor: „Este o susținere pentru film, din punctul meu de vedere. Nu vreau să diminuez cât de groaznice sunt aceste cuvinte. Dar, în același timp, dacă sunt atât de multe minciuni în film, așa cum pretinde el, de ce se simte atât de amenințat?”

Sursa: Profimedia

Cea mai controversată scenă din film îl prezintă pe Trump în timp ce își violează prima soție, pe Ivana. Scena a fost descrisă de aceasta în timpul procesului de divorț, în 1990. Trei ani mai târziu, și-a retras acuzația. Trump susține că a avut o relație bună cu fosta sa soție până în ziua în care aceasta a murit.

Sursa: Profimedia

Sebastian Stan, actor: A văzut ceva. Sunt sigur că se urmărește în fiecare zi într-o oarecare măsură. Nivelul de curiozitate a atins apogeul. Narcisiștii iubesc orice are de-a face cu ei înșiși.

Filmul cu Sebastian Stan în rolul principal va avea premiera pe 18 octombrie și în cinematografele din România.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE