Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Un autobuz cu pasageri a căzut în râul Moika, în centrul Sankt Petersburgului. Trei oameni au murit

Un autobuz care transporta aproximativ 20 de pasageri a căzut în râul Moika de pe un pod, în centrul orașului rus Sankt Petersburg. Trei persoane au murit, conform informațiilor furnizate de autoritățile locale.

După operațiunea de salvare, o sursă din cadrul serviciilor de urgență a declarat că alte șase persoane au fost transportate la spital. Patru dintre acestea sunt în în moarte clinică, în timp ce celelalte două se află într-o stare foarte gravă.

Trei oameni au murit și alte șase persoane sunt în stare gravă

Imaginile de pe camerele de supraveghere, difuzate de presa rusă, arată că șoferul autobuzului a pierdut controlul direcției înainte ca vehiculul să lovească balustrada podului și să cadă în râu, fiind ulterior acoperit aproape complet de apă. Potrivit informațiilor furnizate de agenția RIA Novosti, șoferul a fost reținut.

În această perioadă, temperatura apei în râul Moika este mai scăzută decât de obicei, din cauza unui val de frig atipic pentru această perioadă a anului în Rusia.

Podul de unde s-a produs incidentul este un pod metalic construit în secolul al XVIII-lea și reconstruit la începutul secolului al XX-lea, cunoscut sub numele de Podul Săruturilor.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE