Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

GALERIE FOTO: Madonna, concert grandios în fața a 1,6 milioane de oameni pe celebra plajă Copacabana

Madonna a susținut un concert monumental, în fața a 1,6 milioane de oameni, pe celebra plajă Copacabana din Brazilia. Întinderea imensă de nisip s-a transmormat într-un uriaș ring de dans, transmite Associated Press.

Concertul a fost ultimul spectacol din cadrul turneului The Celebration Tour, care a început în octombrie la Londra. Madonna a interpretat hiturile sale clasice, printre care ”Like A Virgin” și ”Hung Up”. Pentru introducerea piesei ”Like A Prayer”, capul ei a fost complet acoperit de o pelerină neagră, iar în mână a avut un rozariu.

Estimările 1,6 milioane de persoane au asistat la spectacol, a relatat G1, citând agenția de turism a primăriei din Rio. Această cifră este de peste 10 ori mai mare decât recordul de audiență al Madonnei, de 130.000 de spectatori, înregistrat la Parc des Sceaux din Paris în 1987. Site-ul oficial al Madonnei a prezentat spectacolul ca fiind cel mai mare din cariera sa de patru decenii.

VEZI GALERIA
10 imagini

Fotografii: Associated Press

Participanții la concert au stat acolo ore în şir sau chiar zile întregi pentru a prinde un loc mai bun, în timp ce fanii mai bogaţi au avut locuri asigurate în zeci de ambarcaţiuni în apropierea plajei, iar alţii s-au înghesuit în apartamentele cu vedere spre plajă,

Pompierii au pulverizat apă înainte de concert, când temperaturile depăşiseră 30 de grade Celsius pentru a răcori fanii adunaţi lângă scena reginei pop, iar apa potabilă a fost distribuită gratuit. Temperaturile au fost în jur de 27 grade Celsius, seara, în timpul spectacolului, relatează și Reuters, potrivit Agerpres.

Guvernul federal şi cel al oraşului Rio de Janeiro au declarat că au cheltuit 20 de milioane de reali (3,9 milioane de dolari) pentru concert, în timp ce restul a fost finanţat de sponsori privaţi. Autorităţile estimează că acest concert al Madonnei ar putea aduce aproximativ 300 de milioane de reali în economia oraşului.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE