Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Cristian Popescu Piedone și-a depus candidatura pentru funcția de primar al Bucureștiului: "Dacă vor victorie, PSD ar fi înțelept să mă susțină"

Cristian Popescu Piedone și-a depus candidatura la Biroul Electoral Municipal pentru funcția de primar al Bucureștiului. Actualul edil al sectorului 5 a venit însoțit de zeci de susținători și cu replici dure la adresa contracandidaților la primăria București.

Piedone și-a depus candidatura pentru funcția de primar al Bucureștiului

Piedone susține că nu a depus și lista de consilieri pentru Consiliul General pentru că încă așteaptă să vadă ce alianțe politice se mai pot face până săptămâna viitoare. El a făcut referire la un eventual sprijin care ar putea veni din partea PSD, după controversele privind candidatul comun al Coaliției, Cătălin Cârstoiu.

C. Piedone: "De astăzi, s-au închis zvonurile că mă voi retrage. De astăzi, cine vrea să se alinieze în spatele meu, este liber să o facă. La început, eu am cerut negocierea, acum n-au decât să mă contacteze domniile lor. Am înțeles că liberalii au spus din start, exclus, nu Piedone. Am înțeles că liberalii nu, dar PSD? Și dacă vor o victorie în toamnă, PSD-ul ar fi înțelept să vină să mă susțină".

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE