Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

DISCLAIMER: Acest articol este plătit și provine integral dintr-o sursă de comunicare externă. Euronews România pune la dispoziție spații de comunicare, în timpul campaniei electorale, în condiițile prevăzute de lege.

Echipa editorială Euronews România nu este implicată în niciun mod în realizarea acestui tip de articol și în verificarea acurateții informațiilor prezentate. Autorii își asumă responsabilitatea pentru întregul conținut.

Conform unui sondaj realizat de Jarding Global LLC, dintre cei care spun că vor merge sigur la vot, 26,4% ar vota pentru Nicușor Dan, 26,2% pentru Sebastian Burduja, 21% pentru Gabriela Firea și 16,4% pentru Cristian Popescu Piedone.

În sondajul Jarding Global, respondenții au fost întrebați: „Dacă doar votul dumneavoastră ar determina următorul primar al Bucureștiului, pe cine ați alege?” La această întrebare, 33,1% au indicat Sebastian Burduja, 21,6% Gabriela Firea, 19,9% Nicușor Dan și 17,4% Cristian Popescu Piedone.

La întrebarea „Pe care dintre următorii candidați nu i-ați vota niciodată pentru funcția de primar general al Bucureștiului?”, 87,1% au răspuns Mihai Enache, 76,7% Cristian Popescu Piedone, 73,8% Gabriela Firea, 69,3% Nicușor Dan și 47,1% Sebastian Burduja.

În ceea ce privește „cel mai convingător program electoral”, 35,1% au optat pentru Sebastian Burduja, 22,7% pentru Nicușor Dan, 19,4% pentru Gabriela Firea și 17,4% pentru Cristian Popescu Piedone.

Sondajul mai arată că PSD conduce în intențiile de vot pentru Consiliul General, cu 28,4%, urmat de Alianța Dreapta Unită cu 23,5%, PNL cu 21,9%, AUR cu 9,4% și PPUSL cu 8,8%.

CMF: 21240015

PRECIZARE: Euronews România își rezervă dreptul de a refuza comunicări care conțin atacuri la persoană, acuzații ori încălcări ale drepturilor garantate de Constituție pentru toți cetățenii României.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE